30 DANA BESPLATNO

SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VODE

Obezbedite prečišćavanje vode od mehaničkih i koloidnih čestica, organskih zagađivača, kao i mineralizaciju vode. Eleminišite loš ukus, miris i boju iz vode sa česme ili iz vode sa drugog izvora (bunar, bušotina, itd.). Veoma kompaktni sistem reverzne osmoze obezbeđuje povećanu brzinu filtriranja vode i rezervu čiste. Jednostavan za ugradnju i servisiranje, radi čak i pri niskom pritisku u vodovodnom sistemu.

  Koju vodu konzumirate?


  Koju opciju birate?

  Želim da ugradim uređaj na probni period od 30 dana.Želim BESPLATNO testiranje vode koju pijem i vode prečišćene Vašim uređajem.

  Saglasan/na sam

  Ukoliko želite da na Vaš e-mail primate aktuelne ponude, informacije o novitetima iz naše ponude kao i lokalne vesti i inicijative o vodi i izvorištima vode označite da ste saglasni.

  Saglasan/na sam

  Zaštita privatnosti! Potvrđujem da sam pročitao obaveštenje o načinu korišćenja mojih podataka u cilju naručivanja usluga i proizvoda komapnije NATURAL WATER, odnosno dobijanja informacija o aktuelnim ponudama ili novostima iz obasti vode i sl. *

  Saglasan/na sam

  Koristimo Askimet da smanjimo spam. Saznajte više o procesu

  Čista voda u Vašem domu

  Radimo na tome da svaki dan poboljšavamo svoju uslugu i stalo nam je do Vašeg mišljenja, te Vam naš sistem POSEIDON RO dajmo 30 dana besplatno.