Natural Water

Rječ menadžmenta

0 +
Godina iskustva
O nama

Misija i vizija

“   Dragi korisniče,

hoću da ti približim šta je Natural Water.Pored toga što insistitiramo na Evropskom kvalitetu i pouzdanosti, moram ti reći ono najvažnije, Natural Water je jedna velika porodica. Ljudi su Natural Water, kako naši zaposleni, tako i svi naši korisnici. Od samog početka imamo svoj način rada kojeg se rigorozno pridržavamo i koji nas razlikuje od drugih. To je dio našeg identiteta kao kompanije i naša garancija da proizvodimo optimalne i pouzdane proizvode u svakom smislu, a o svemu tome brine naš tim saradnika.

Naš program kvaliteta počinje dobrim planiranjem, kvalitetnim ljudstvom i odabirom sirovina, osiguravajući tako savršenu snagu, performance i funkcionalnost. Svaki dio opreme je posebno testiran tokom proizvodnog procesa. I, konačno, analiziramo testiranu vodu kako bismo osigurali njen ukus i sastav prije nego sistem završi kod tebe.

U sistemu današnjih dešavanja i brzog života koji nam moderan život nameće, mi želimo da zadržimo neke tradicionalne vrjednosti, a jedna od njih je upravo porodica kao osnov i temelj svega. Čuvaj svoju porodicu i utiči na kvalitet života svih njenih članova a jedana od stavki je upravo zdrava i čista voda koju zaslužujemo apsolutno svi. “…da sve bude kao nekad…. Natural Water 

do skorog vidjenja,

Dragan Milenković,

CEO ”

Nakon deceniju rada u oblastima menadzmenta, ljudskih resursa, ekologije i zaštite životne sredine, mašinstva i hidrologije, tim se okuplja sa jasnom idejom nakon čega se osniva Natural Water kao firma koja bi zadovoljila rastuće tržište istraživanja, proizvodnje i same distibucije u oblasti pijaće vode i vodo tretmana.Naš glavni cilj je zadovoljiti potrebe naših klijenata poboljšanjem kvaliteta njihovog života i vode koju koriste kod kuće, na poslu ili u industriji, kao i očuvanjem tako vrijednog elementa, odnosno same vode.  Natural Water ulaže u R+D+I (Istraživanje + Razvoj + Inovacija). Svakoga dana ulažemo u tehnologiju i ljudske resurse kako bi spremni dočekali budućnost, očuvali prirodu a istovremeno zadržali ono najbolje iz vode.

Kompanija Natural Water u saradnji sa našom partnerskom kompanijom iz Valensije, Hidro Water S.L. svakodnevno radi na modernizaciji svih naših proizvoda, širi svoje poslovanje kako u Crnoj Gori, tako i u regionu, a ono na šta smo posebno ponosni je društveno odgovorni rad. Želimo da Zemlja ostane lijepa i zdrava za naše buduće generacije, tako da primjenjujemo tehnologije koje zahtevaju manje resursa, dok naši proizvodi pomažu da se smanji plastični otpad.

U Natural Water-u dizajniramo i izrađujemo pouzdane i praktične filtere koju su dostupni svima nezavisno od mjesta života.

Preko 850 zaposlenih i četiri proizvodnih pogona u Španiji i Tajvanu uključeno je u stvaranje NATURAL WATER proizvoda. Od tuš baterija za uklanjanje kamenca, preko sistema za prečisćavanje i omekšavanje vode u kućnim uslovima do opreme za opremanje najsavrmenijih bazena i ogromnih postrojenja za industirjsko précisćavanje, svi elementi i delovi se proizvode u našim pogonima.